November 18, 2020

De Ultieme LowLandLions CS:GO Loadout

De Ultieme LowLandLions CS:GO Loadout!

Allemaal kunnen we enorm genieten van de flashy plays, knettergekke shots en adrenaline pompende clutches die CS:GO pro’s uit hun vingers schijnen te toveren. De meesten onder ons kunnen er dan ook slechts van dromen dat niveau van CS:GO te evenaren. Iets dat alvast een duwtje in de rug kan voorzien is een goede loadout met enkele lekkere skins. Want, geef nu zelf toe, zelfs de meest oerdomme plays zien er telkens een tikkeltje beter uit wanneer ze uitgevoerd worden met een skin die niet mis zou staan in het Louvre. Deze methode werkt zelfs nóg beter wanneer je skins hebt die de kleuren van het LowLandLions team bevatten. Bij deze presenteren we dan ook de ultieme LowLandLions CS:GO Loadout.

USP-S – Kill Confirmed

Beginnen doen we met de fantastische USP-S Kill Confirmed. Deze skin draagt niet alleen als naam de door onze professionele spelers in de voice chat meest geschreeuwde woorden, het versiert het wapen ook met een heerlijk brutale illustratie van het lot van de ongelukkige zielen die geconfronteerd worden met de loop van ons pistool.

Glock-18 – Water Elemental

De Water Elemental is niet alleen prachtig getekend, de illustratie beeldt ook perfect de flexibiliteit en veerkracht uit die nodig is om het te maken als speler in de competitieve scène. Bovendien straalt de skin ook puur ‘zen’ uit, wat best handig is na een ronde die helemaal in het water is gevallen.

Desert Eagle – Blaze

De Desert Eagle Blaze heeft eigenlijk helemaal geen introductie nodig. Elke doorwinterde CS:GO veteraan herkent onmiddellijk het vlammende frame van deze ‘pocket’ AWP. Deze klassieker kon dan ook niet ontbreken in deze loadout. Bovendien zorgen het kleurenpalet er voor dat deze skin helemaal ‘LowLandLions’ schreeuwt.

AK-47 – Bloodsport

Ook de AK-47 – Bloodsport draagt met trots de typerende kleuren van LowLandLions. Bovendien kent de skin een leuk Japans thema, inclusief een schattig katje dat er nauwlettend op toe ziet of alle kogels wel raak zijn. Fun fact: de Japanse tekens op het wapen ‘ライトニング’ vormen het woord ‘raitoningu’, wat letterlijk vertaald ‘bliksem’ betekent.

AK-47 – The Empress

Als de Japanse stijl toch niet helemaal je ding is, dan kan ‘The Empress’ je misschien wel bekoren. Deze skin gaat voor een eerder Middeleeuwse stijl met een schone dame die toekijkt hoe je heldhaftig ten oorlog trekt. Met deze skin behoor je dan ook officieel tot de royalty van LowLandLions, wat op zich ook al mooi meegenomen is.

M4A1-S – Golden Coil

Ben je een M4A1-S gebruiker, dan is de Golden Coil misschien wel iets voor jou. Deze skin laat denken aan de uitrusting van een tot de elite behorende ninja, wat perfect afgestemd is op de prestaties die je met de skin zult leveren. Bovendien ziet de Golden Coil er ook nog eens highly exclusive uit, wat het nodige respect van je vijanden kan afdwingen zodat ze onmiddellijk een toontje lager zingen.

M4A4 – Hellfire

Als je zoals velen onder ons na de befaamde M4A1-S nerf bent overgeschakeld naar de M4A4, dan is de Hellfire-skin een uitstekend keuze. Deze duivelse skin toont in detail de chaotische ravage die de fans van LowLandLions toebrengen aan het vijandelijke team elke keer ze op de server aan het domineren zijn. In de woorden van Billy Butcher: “F*cking diabolical”.

M4A4 – Howl

Ben je een eerder welgestelde LowLandLions supporter dan past de Howl misschien beter in jouw loadout. De Howl heeft dezelfde vurige energie als de Hellfire-skin maar vervangt de duivel door een iets meer angstaanjagende vlammende wolf. Verder maak je met deze skin onmiddellijk indruk op alle andere spelers die hyped zijn eindelijk eens een skin te zien dat meer kost dan het beeldscherm waarop ze dit virtuele voorwerp aanschouwen.

AWP – Wildfire

En last but not least hebben we de legendarische AWP – Wildfire. Deze prachtige skin is een perfecte afsluiter voor het vurige thema dat als rode draad doorheen deze loadout liep en bovendien ook een in-game viering van het twintigjarige bestaan van onze geliefde game. De game heeft flink wat moeilijkheden gekend, en ook LowLandLions heeft het niet steeds even gemakkelijk gehad. Maar net zoals de feniks herrijst ook LowLandLions steeds uit de as.

Met deze loadout ben je helemaal klaar om flink te fraggen en om de vijanden even te tonen wie baas is op de server. Schud jij met één van deze skins een knettergekke play uit de mouw? Tweet dan zeker naar @thelowlandlions met de clip!