June 1, 2021

LowLandLions x OMEN

Vol trots kunnen wij bij LowLandLions aankondigen dat we vanaf vandaag een partnerschap hebben met OMEN. OMEN zal onze sponsor worden en ervoor zorgen dat wij als LowLandLions de volgende stap kunnen zetten in ons doel om de absolute nummer 1 in de Benelux te worden.

OMEN staat bekend om de fantastische kwaliteit die het bedrijf levert met zijn producten, waaronder de 15-inch gaming laptops en de 25L en 30L desktop PCs. OMEN straalt wat ons betreft uit waar het allemaal om gaat: professionalisme, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zijn allemaal waardes waar wij ook voor staan, dus daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we maar wat blij zijn om nu met OMEN in zee te kunnen gaan.

OMEN staat bekend als een premium merk in gaming. Met LowLandLions zijn we vanzelfsprekend enthousiast dat zij dan ook met ons wil samenwerken. We hebben veel nieuwe initiatieven klaar staan zodat ook onze community kan delen in deze partnership.

Filip Langerock, manager LowLandLions

Wij zijn heel enthousiast en trots op de partnership met LowLandLions. LLL is een professionele en ervaren eSports club in de Benelux, waarbij we veel van elkaar kunnen leren. Met teams in CS:GO, League of Legends en toffe content streamers, kijken wij ernaar uit om samen met hen mooie dingen te mogen maken!

Sue Sue Au, marketing manager OMEN Nederland